Witcher III

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

E3 2012 - Day One

Αυτές τις ημέρες διεξάγεται η καθιερωμένη ετήσια έκθεση κατασκευαστών ηλεκτρονικών παιχνιδιών στην οποία ανακοινώνονται μερικά απο τα πιό αναμενόμενα παιχνίδια κάθε χρονιάς. Χωρίς άλλη καθυστέρηση ας δούμε κάποια απο τα καλύτερα σε τυχαία σειρά...


Tomb Raider : η Lara Croft επιστρέφει στους υπολογιστές μας για να μάθουμε απο πού ξεκίνησε και πώς εξελίχθηκε σε αυτό που όλοι ξέρουμε. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο απο τους φαν της σειράς αλλά γενικότερα απο πολύ κόσμο λόγω του οτι αφορά restart της σειράς και θα έχει πολλά νέα στοιχεία στο gameplay.


Assassin's Creed 3 : η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς αναμένεται το ίδιο καλή μεταφέροντας παράλληλα την εξέλιξη στην Αμερικάνικη ήπειρο. Τα νέα όπλα είναι μόνο μερικά απο τα στοιχεία που θα διαφοροποιήσουν το gameplay σε σχέση με το παρελθόν ενώ τα νέα γραφικά στοιχεία ενισχύουν τη μεταφορά στα νέα περιβάλλοντα και την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο.


Far Cry 3 : το νέο επεισόδιο της γνωστής, πλέον, σειράς διαδραματίζεται σε πάνω απο ένα τροπικό νησί (σε αντίθεση με τα παλιότερα) και έχει το γνωστό χαρακτήρα του survival shooter. Όπως και τα προηγούμενα μέρη, είναι open world και θα πρέπει να καταφέρουμε να ξεφύγουμε ζωντανοί με όποιο τρόπο μπορούμε. Εύχομαι να έχουν διορθωθεί τα λάθη του παρελθόντος και να είναι πιό αληθοφανές.

Splinter Cell : Blacklist : ο Sam Fisher επιστρέφει αναλαμβάνοντας να φέρει εις πέρας ακόμα μία δύσκολη αποστολή. Θα πρέπει να αποτρέψει τα σχέδια κάποιων "ξεστρατημένων" κρατών ( εντελώς συμπτωματικά βρίσκονται κάπου στην περιοχή των Ιράν/Ιράκ - τυχαίο; Δεν νομίζω) τα οποία θέλουν να μεταφέρουν τον πόλεμο στις Η.Π.Α. Πέρα απο την προπαγάνδα, το παιχνίδι φαίνεται πολύ ωραίο και ο παλιόφιλος Fisher δεν μου μοιάζει και τόσο stealth όσο στο παρελθόν (πιό βίαιο είναι σίγουρα). Θα δούμε αν η αλλαγή αυτή κάνει καλό στη σειρά.

Need for Speed Most Wanted : όσοι έχετε ασχοληθεί με τη σειρά ξέρετε οτι όταν υπάρχει ο όρος "Most Wanted" στον τίτλο της, τότε μιλάμε για ραλλάκι σε στυλ "κλέφτες και αστυνόμοι". Όντως, το νέο επεισόδιο έχει πολύ κυνηγητό, πολύ κρυφτό, πολλή ταχύτητα και πολλά τρακαρίσματα. Τα γραφικά είναι, για άλλη μία φορά, εκπληκτικά και η ποικιλία των διαθέσιμων οχημάτων τεράστια.Medal of Honor : Warfighter : το νέο μέρος της σειράς διατυμπανίζει την αυξημένη αληθοφάνειά του, τα πλήρως καταστρέψιμα περιβάλλοντά του, φυσικά τη μηχανή γραφικών που χρησιμοποιεί (Frostbite 2 - την ίδια με το εντυπωσιακό Battlefield 3) καθώς επίσης και το multiplayer κομμάτι του. Σίγουρα θα είναι απο τα πιό "δυνατά" παιχνίδια της χρονιάς.

Crysis 3 : το επιτυχημένο franchise επιστρέφει και αυτήν τη φορά διαδραματίζεται ξανά σε αστικό περιβάλλον αλλά στο οποίο η "ζούγκλα" έχει αρχίσει να ανακτά τα ηνία. Υπέροχα γραφικά, νέα όπλα και η γνωστή nanosuit δίνουν το "παρών" και βοηθούν τα μέγιστα στο παιχνίδι. Ελπίζω να είναι καλύτερο απο το επίσης καλό Crysis 2.

Watchdogs : το νέο παιχνίδι της Ubisoft μας δίνει το ρόλο του Aiden Pearce, ενός hacker, ο οποίος μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπαίνει σε οποιοδήποτε δίκτυο ή συνδεδεμένη σε αυτό συσκευή θέλει και να δρα κατά βούληση. Πρόκειται για ένα open world action παιχνίδι το οποίο, σύμφωνα με την εταιρία, δίνει ανεπανάληπτη ελευθερία κινήσεων στον παίκτη. Απο τα λίγα πραγματικά καινούρια παιχνίδια...

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν σίγουρα σε πλατφόρμα PC και παρουσιάστηκαν την πρώτη μέρα της E3. Εδώ θα βρείτε βιντεάκια απο όλα τους καθώς και απο κάποια ακόμα τα οποία θα κυκλοφορήσουν, δυστυχώς, μόνο σε κονσόλες.
Απο ποιό παιχνίδι είπαμε είστε εσείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου